<h2>Αποφράξεις - Εκκενώσεις Βόθρων</h2><p>Η ομάδας μας με χρόνια εμπειρία και διαθέτοντας τα πλέον σύγχρονα μηχανήματα καθαρισμού αποχετεύσεων και οχήματα εκκενώσεως βόθρων, αναλαμβάνει με συνέπεια και επαγγελματισμό...</p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.apofraxeis-karagiorgos.gr/more2.php?l=el' >Περισσότερα...</a></div> <h2>Καραγιώργος </h2><p>Η ομάδας μας με χρόνια εμπειρία και διαθέτοντας τα πλέον σύγχρονα μηχανήματα καθαρισμού αποχετεύσεων και οχήματα εκκενώσεως βόθρων, αναλαμβάνει με συνέπεια και επαγγελματισμό...</p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.apofraxeis-karagiorgos.gr/more2.php?l=el' >Περισσότερα...</a></div> <h2>Αποφράξεις - Εκκενώσεις Βόθρων</h2><p>Η ομάδας μας με χρόνια εμπειρία και διαθέτοντας τα πλέον σύγχρονα μηχανήματα καθαρισμού αποχετεύσεων και οχήματα εκκενώσεως βόθρων, αναλαμβάνει με συνέπεια και επαγγελματισμό...</p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.apofraxeis-karagiorgos.gr/more2.php?l=el' >Περισσότερα...</a></div>
Previous Next
Αποφράξεις - Καθαρισμοί Αγωγών & Φρεατίων
Αποφράξεις - Καθαρισμοί Αγωγών & Φρεατίων
Νέα Καλλικράτεια Χαλκιδική

 
Η εταιρεία μας που βρίσκεται στην Νέα Καλλικράτεια Χαλκιδικής, εδώ και χρόνια ασχολείται με των έλεγχος και τον καθαρισμό αγωγών, φρεατίων καθώς και αποφράξεις από λίπη, πέτρες, ρίζες και άλλα φερτά υλικά.
 
Τα προβλήματα σε αγωγούς και φρεάτια είναι πολύ σημαντικά. Εάν αντιμετωπίζετε πρόβλημα με τη τουαλέτα, το μπάνιο, το νιπτήρα ή τα εξωτερικά φρεάτια, η έμπειρη ομάδα μας είναι σε θέση να σας εξυπηρετήσει όπου και αν βρίσκεστε, σε όλη την Χαλκιδική άμεσα και αποτελεσματικά. 
 
Αναλαμβάνουμε κάθε είδους απόφραξη και καθαρισμό σε σωληνώσεις από Φ50 έως Φ2000, σε όλη την Χαλκιδική. 
 
Μέθοδος απόφραξης
Η απόφραξη πραγματοποιείται μέσω μιας αντλίας υψηλής πίεσης και ενός ελαστικού σωλήνα, στην κεφαλή καθαρισμού η οποία συνδέεται με την άκρη του ίδιου σωλήνα. Η κεφαλή ωθείται προς τα εμπρός και το νερό απελευθερώνεται με μεγάλη πίεση προς τα πίσω. Η εκτόξευση του νερού διαλύει τα λίπη που έχουν συσσωρευτεί και συμπαρασύρει στο φρεάτιο καθαρισμού όλες τις στέρεες ύλες, όπως λίπη, πέτρες, ρίζες κ.α. Αν αυτές οι ύλες είναι πολλές η απομάκρυνσή τους πραγματοποιείται με αναρρόφηση και αποθήκευση στην δεξαμενή του οχήματος καθαρισμού. 

Άμεση εξυπηρέτηση –  Ανταγωνιστικές τιμές
Καλεστέ μας 24 ΩΡΕΣ ΤΟ 24 ΩΡΟ και θα σπεύσουμε άμεσα να λύσουμε κάθε πρόβλημα αποχέτευσης, απόφραξης και εκκένωσης βόθρου οικονομικά! 
ΤΖΟΝ ΚΕΝΝΕΝΤΥ 43 - Νέα Καλλικράτεια, Χαλκιδικής - 63080
Κιν. 6944284839, 6981623637